top of page
4-5_BRUSHES 6.jpg
Kopi av 45-red-star-price-tag-md_edited_

49,-

Untitled_Artwork 51_edited.png
Untitled_Artwork 55_edited.png
5_stjerner_hm_graveservice_tilbakemelding_graving_om_oss.png

OMNI BRUSHES™ er en digital pakke med seks fantastiske pensler tilpasset Procreate. Her får du alt du trenger, fra skisse-blyant, til skyggelegger, fargefyller og tre ulike tusjer for optimal presisjon. Penslene er designet og nøye kalibrert av H.L. Phoenix, og de er optimalisert for digital tegning med digital pen. Scroll videre for å lese mer om hver enkelt brush og deres unike design og egenskaper. Pakken med seks unike pensler koster kun 49,-

Untitled_Artwork 49_edited.png
103 3.jpg

OMNI BRUSH™ er en fantastisk digital pensel/tusj for å tegne nydelige og presise streker. Penselen er trykksensitiv, som betyr at streken blir tykkere jo hardere du presser pennetuppen på skjermen. Tuppen er avrundet, slik som tusjer ofte er. Dette resulterer i en enklere måte å både starte og stoppe streker på. Penselen er en "all rounder" når det kommer til tegning.

IMG_1E4F0A8F80AB-1.jpeg
Untitled_Artwork 49_edited.png

OMNI Fine Liner™ er en skarpere og spissere versjon av OMNI BRUSH™. Denne har en spiss tupp, noe som gjør den fin å bruke på ulike detaljer og generelle tegninger hvor dette er fordelaktig. Den er fantastisk å tegne blant annet hår med, samt avslutte streker. Penselen er i tillegg trykksensitiv og kan utføre detaljerte design.

Fine Liner_edited.png
199 8.jpg
IMG_1E4F0A8F80AB-1.jpeg
Untitled_Artwork 49_edited.png

OMNI Surgical Brush™ er en sylskarp og spiss pensel for de mest krevende detaljene. Med denne kan du på kirurgisk vis tegne de mest innfløkte detaljene og tynneste strekene uten problemer. Penselen er så vidt oval og stabilisert, slik at streken holder seg jevn og fin. Penselen er i tillegg trykksensitiv.

OMNI Surgical_edited.png
Untitled_Artwork 102.jpg
IMG_F17A8DB74EE1-1_edited.jpg
Untitled_Artwork 49_edited.png

OMNI Soft Brush™ er en myk pensel for fargelegging og skyggelegging. Den er svært trykksensitiv iht. styrke og fylling av farge. Dette gjør at penselen dekker områder raskt og er tilpasningsdyktig iht. valørens kraft. Denne penselen kan også benyttes til outline, dersom man foretrekker en myk digital strek.

OMNI Soft Brush_edited.png
Untitled_Artwork 105_edited.jpg
IMG_271C0EC0168C-1.jpeg
Untitled_Artwork 49_edited.png

OMNI Ultra Soft Brush™ er en ekstremt(!) myk pensel for fargelegging og skyggelegging. Den er svært trykksensitiv iht. styrke og fylling av farge, og er optimal til å fade farger i hverandre. Penslene er nøye kalibrert for det formål om å regulere farge-/skyggelegging så nøyaktig som mulig.

OMNI Ultra Soft_edited.png
Untitled_Artwork 104.jpg
IMG_3079.jpg
Untitled_Artwork 49_edited.png
IMG_3078.jpg

OMNI Pencil Sketch™ er en digital blyant, designet for å få utført alt fra skisser til vakre blanttegninger. Tuppen er rektangulær, for å etterligne en blyantspiss. Dette gjør at pennetuppen responderer ulikt på forskjellige typer press. I tillegg responderer den på vinkler, dvs. at du kan legge pennespissen skrått på skjermen for å få en svak, tykk blyantstrek. 

Untitled_Artwork 102.jpg
Vipps
Untitled_Artwork 51_edited.png
Untitled_Artwork 55_edited.png
5_stjerner_hm_graveservice_tilbakemelding_graving_om_oss.png

OMNI BRUSHES™ er en digital pakke med seks fantastiske pensler tilpasset Procreate. Her får du alt du trenger, fra skisse-blyant, til skyggelegger, fargefyller og tre ulike tusjer for optimal prestasjon. Penslene er designet og nøye kalibrert av H.L. Phoenix, og de er optimalisert for digital tegning med digital pen. Scroll videre for å lese mer om hver enkelt brush og deres unike design og egenskaper. Pakken med seks unike pensler koster kun 49,-

bottom of page