wix 5.png

Forfattertreff, workshop og foredrag med

H. L. PHOENIX

Foto: Marianne Wåhlberg

web banner BOOKING.jpg

FOR BARN

Egner seg godt for barnehager, skoler, festivaler og bursdager!

H. L. PHOENIX

H. L. Phoenix har lang og bred erfaring som foredragsholder, og holder jevnlig foredrag over hele Norge. Siden 2017 har han holdt foredrag for både store og små, i privat og offentlig sektor, samt institusjoner som skoler og bibliotek og kulturarrangementer.

FORFATTERTREFF & FOREDRAG

Forfattertreff er helt ypperlig for både barne- og ungdomsskoler, bibliotek og barnehager. Foredraget om tegneserieskaping er superpolulært, og designet for stimulere til selvutvikling, realisering og lærelyst innenfor disiplinen tegning og historieformidling.

Foredraget varer i ca. 30 minutter, men kan tilpasses, og kombineres med en kort workshop eller tegnetime. Foredraget passer best for barn i skolealder, mens høytlesing av "Den lille høna med bæsj i ryggsekken" er kjempefin blant de yngste (barnehager), og den finnes både som bok og som app! Forfattertreffet kan også kombineres med en liten tegnetime.

WORKSHOP

En workshop innebærer en spennende og lærerik kombinasjon av undervisning og praksis. Her kan barna lære alt fra enkle tegnetips, til mer avanserte teknikker og tegneserieskaping. Egner seg godt til barne- og ungdomsskoler. Workshop'en kan også tilrettelegges tverrfaglig, slik at den kan implementeres i undervisningssammenheng, enten klassevis eller trinnvis, og workshop'en tilpasses institusjonens ønsker og behov.

BURSDAG

Spesialtilpasset event i barnebursdager inkluderer forfatterbesøk, høytlesning og tegne-workshop. I tillegg får bursdagsbarnet et eksemplar av barneboken Den lille høna med bæsj i ryggsekken  med signatur og tegning. Eventet varer i 60 minutter. For pris iht. deltagere og lokasjon, vennligst benytt kontaktskjemaet nederst på siden FØR booking.

Ved behov for tilpassing av innhold og event generelt, vennligst kontakt meg ved å sende inn kontaktskjema nederst på siden.

All booking skjer via Forfattersentrum. Ved å trykke "BOOKING" blir du videresendt til deres offisielle hjemmeside.

Image by Devin Avery

FOR UNGDOM

Egner seg godt til ungdomsskoler og videregående.

Ikke lenger tilgjengelig

Foredraget som alle ungdommer burde høre ...

"M O R G E N D A G E N"

Helge Lee snakker om sin egen oppvekst, valgene han tok som ungdom (og avholdsmann)
og hvilke konsekvenser de hadde. Innholdet har fokus på temaer som rus, selvrealisering, sorg og det å tørre å snakke om følelser. Foredraget er både sterkt og rørende,
men samtidig spennende og motiverende,
og er ingen tvil om at det fungerer forebyggende iht. ungdom og rus."Jeg møter stadig unge menn som har hørt foredraget mitt. De sier at historien min, kombinert med deres egen, har gjort at de ikke ønsker å drikke alkohol eller prøve rusmidler. Da har budskapet mitt kommet frem."

-Helge Lee
Asker-kulturhus_fp_proj_slide_img.jpg

HELGE LEE ER FAST FOREDRAGSHOLDER PÅ

Guttekonferansen
i Asker kulturhus

Over 600 gutter i 10. klasse fra Asker, Røyken og Hurum deltar på Guttekonferansen, som holdes 10. oktober hvert år i Asker kulturhus. Arrangementet er knyttet opp til Verdensdagen for psykisk helse.

 

ANBEFALINGER

Referansene er genuine, men av hensyn til personvern er kun fornavn og tittel oppgitt.

Mildrid, leder - Guttekonferansen

Helge har gjennom

sitt foredrag skapt engasjement og refleksjon blant guttene. Han har vist at det er mulig å ta utradisjonelle valg og likevel være en del av gutta. Foredraget anbefales.

Olav, elev 15 år

Inspirerende og utrolig relevant! Veldig personlig og ekte!

Nicolai, elev 15 år

Foredraget til Helge var sjukt bra! Det inspirerte meg og kompisene mine til å ikke begynne å drikke alkohol.

Marit, helsesykepleier

Et foredrag som virkelig inspirerer og viser ungdommen at det er mulig å ta selvstendige og sunne valg, og samtidig være godt likt og respektert av jevnaldrende. 

Harald, journalist

Tusen takk for et gripende og genuint foredrag om viktigheten av å ta selvstendige valg i en vanskelig og innholdsrik ungdomstid. Din historie inspirerer!

Ørjan, lærer vgs

Et genuint foredrag som får i gang viktige tankeprosesser om eksistensielle spørsmål i livet. En fengslende historie.

All booking skjer via Forfattersentrum. Ved å trykke "BOOKING" blir du videresendt til deres offisielle hjemmeside.