top of page
Ankr Hemmeligheten
ARKIN - Lysets vokter: HEMMELIGHETEN Cover
Arkin - Lysets Vokter: 
H E M M E L I G H E T E N

Arkin er en ensom og engstelig gutt som alltid har følt seg annerledes. Men han er også smart og underlig talentfull i tegning. Det er åtte måneder siden han mistet moren sin, og tomrommet hun etterlot seg holder på å sluke ham hel. Men alt forandres den dagen en mystisk, gammel vaktmester på skolen etterlater en enda mer mystisk gåte til ham. Og idet han løser gåten åpner det seg en magisk verden ...

Arkin - Lysets vokter er en vakker portalfantasy der drømmer blir virkelige, der ensomhet og savn redder liv, og der den minste personen kan kaste den lengste skyggen! Hvis han våger! Bokserien er besettende, vakker, rørende, varm og underfundig. Ja, alle ingredienser som et ordentlig epos skal inneha!

Arkin - Lysets vokter: Hemmeligheten er den første boken i den prisbelønte serien om Arkin.

Anker HÅPET
2022 - ARKIN - Lysets vokter - HÅPET COVER.jpg
Arkin - Lysets Vokter:
H Å P E T

Melion har vist seg å være en av Lysets voktere, og han tar med seg Arkin til et magisk rike ved navn Hevádriel!

Her er alt vakkert, lysende, fylt av energi og liv, men til og med i denne vakre hagen er det noe som visner.

 

En forferdelig trussel, som har fått vokse og gro i skjul, har nå våknet ... Arkin forstår at Hevádriels skapninger ikke lenger er trygge ... men vil han få rikets mektige ledere til å innse det samme?


«Arkin-Lysets vokter: Håpet» er den andre boken i den prisbelønte serien om Arkin.

VALGET
DEN_LILLE_HØNA_forside_CMYK.png
DEN LILLE HØNA
MED BÆSJ I RYGGSEKKEN™

En natt begir den lille høna Gui seg ut på en lang reise. I sekken har hun rykende varm bæsj. Men hvorfor har hun det? På veien møter hun en blomst, en frosk, en sopp, en traktor og en krokodille. Alle synes Gui er ekkel og lukter vondt, men den lille, modige høna lar seg ikke stoppe. Hun har et oppdrag og det skal fullføres ...

4041-OPPSLAG (1).jpg
COVER-2023---ARKIN-III_-VALGET (1).jpg
Arkin - Lysets Vokter:
V A L G E T

Arkin har overbevist Rådet om å vente med å utslette menneskeheten. Men til gjengjeld blir han sendt alene ut på en reise det skal være umulig å komme tilbake fra! Arkin må ta et skjebnesvangert valg, som påvirker både hans verden, og den magiske virkeligheten for alltid!


«Arkin-Lysets vokter: Valget» er den tredje boken i den prisbelønte serien om Arkin.

Arkin-serien vant Ravneringene-prisen i 2022! Prisens utdeler, fantasy-forfatteren Siri Pettersen, sier følgende om serien: 
«Dette er smellvakker og stemningsfull illustrasjon i verdensklasse. Konseptet er sylskarpt, med sterk visuell identitet og ikonisk design.»

Anker DLH app
Den lille høna med bæsj i ryggsekken - 5 stjerner - Den beste appen for barn - Den beste interaktive eboken for barn - app for barn
APP STORE badge.png
Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc.
MED BÆSJ I RYGGSEKKEN™
DEN LILLE HØNA

Interaktiv e-bok / app

Basert på barneboken med samme tittel. Denne interaktive e-boken / appen inneholder boken på norsk og engelsk, med både tekst og fantastisk innleserstemme. I tillegg skjuler det seg over 150 knapper og lyder i boken, samt annet moro! 

Du kan også lese inn med egen stemme og flytte på ting.

 

Kun til iPad.

bottom of page